Zaštitna stakla

Tempered glass – Osnovna vrsta zaštitnog stakla za mobilni telefon. Nudi mogućnost zaštite ekrana od oštećenja uređaja pri ravnom padu na podlogu. Pokrivenost 85% – 95%. (FG)

Glass Nano – Zaštitno staklo telefona sa 9H oznakom. Nudi mogućnost zaštite ekrana pri ravnom padu na podlogu. Unapređena verzija Tempered glass stakla, sa dodatkom silikona koji omogućava veću apsorpciju udarca na ekran i duže trajanje samog stakla. Pokrivenost 85% – 95%. (FG)

2.5D Glass – Zaštitno staklo koje pokriva 99% ekrana. Pruža mogućnoat zaštite ekrana na svim ivicama, što sprečava mogućnost oštećenja ekrana pri većini padova. Predstavlja 2.5D izradu, što znači da su blago zakrivljena na ivicama, omogućava bolje naleganje na sam ekran. (FG)

3D Glass – Zaštitno staklo za uređaje sa zakrivljenim (edge) ekranima. Od S6 Edge modela do najnovijih modela iz Samsung, Huawei i Xiaomi ponude. Pokrivenost ekrana je do 99% i predstavljaju veoma dobru zaštitu od oštećenja prilikom pada. (FG) ili (EG).

5D Glass – Zaštitno staklo deblje izrade za ekrane većine uređaja. Zakrivljenost na ivicama omogućava odlično naleganje na sam ekran. Pokrivenost ekrana je do 99% i postoji mogućnost odabira 5D stakla u boji samog ekrana uređaja. (FG)

UV Glass – Zaštitno staklo za uređaje sa zakrivljenim (edge) ekranima. Od modela Samsung S7 Edge do najnovijih modela iz Samsung, Huawei i Xiaomi ponude. Poseban postupak lepljenja, bez crnih ivica kao kod 2.5D, 5D i 3D Glass. Pokrivenost ekrana je u rasponu 95% – 99%. Trenutno najbolja zaštita za uređaje sa edge ekranima. (FG)

               

PVC folija – Zaštitna folija za ekrane. Folija pruža zaštitu od grebanja i prašine. Što se tiče udaraca na ekran zaštita je minimalna. Mogućnost izbora između clear (providne) i matte (matirane) folije. (FG)

 

Monsterskin folija – Zaštitna folija za uređaje sa zakrivljenim (edge) ekranima kao i uređaje jače izrade iz Samsung, Huawei i Apple ponude. Za razliku od PVC, Monsterskin folija je otporna i na neke blaže udarce. Predstavlja silikonku zaštitu ekrana uz pokrivenost ekrana do 99%. (FG)

 

Napomena

FG – Full Glue (lepak preko čitavog stakla ili folije)

EG – Edge glue (lepak samo na ivicama stakla ili folije)