Slušalice

Jedan od osnovnih dodataka telefonima predstavljaju slušalice.

Kao jedan od najzastupljenijih dodataka mobilnim telefonima, njihova upotreba se ogleda u mnogo načina korišćenja. U zavisnosti od Vaše potrebe u našoj ponudi možete naći više modela sa najrazličitijim funkcijama. Tu su standardne univerzalne slušalice sa mikrofonom ili bez njega, Bluetooth slušalice različitih dimenzija i boja kao i originalne slušalice Samsung, Apple ili Huawei proizvođača.

 

Univerzalne slušalice sa 3.5mm priključkom

Najstandardniji vid slušalica. Klasičan 3.5mm priključak odgovarajući za većinu Android uređaja, sa mogućnošću izbora između više vrsta.

Type C slušalice – Slušalice sa Type C priključkom

Pojedini modeli novije generacije ne sadrže standardni 3.5mm priključak, već samo Type C. Type C predstavlja noviju izradu priključka za punjenje telefona, sa širokim ulazom kome je dodat i audio čip kako bi se preko istog mogle koristiti i slušalice. Kod pojedinih prozvođača uz sam uređaj se ne dobijaju slušalice sa tim priključkom. Zbog toga ih u našoj ponudi možete naći u svakom momentu. 

Bluetooth slušalice

Najveća razlika između standardnih i Bluetooth slušalica je način povezivanja. Kod Bluetooth slušalica način povezivanja je bez kabla, što znači da vam je potrebna samo Bluetooth veza i moći čete da uživate u slušanju muzike, vođenju razgovora ili bilo čemu što Vam ove slušalice omogućavaju. Karakteriše ih jako dobar zvuk reprodukovanja audio materijala, udobnost kao i mogućnost korišćenja u dužem vremenskom periodu. Pored Bluetooth veze, sa pojedinim vrstama moguće je i korišćenje memorijskih kartica kao izvora audio materijala, povezivanje AUX kablom sa drugim uređajima, a tu je i mogućnost obavljanja razgovora preko njih zahvaljujući integrisanom mikrofonu. U našoj ponudu možete naći više različitih vrsta Bluetotoh slušalica, u različitim bojama i veličinama.