Dodatne usluge

 

Kao platforma postojimo već nekoliko godina i našim korisnicima i potrošačima nudimo visok stepen kvaliteta i pouzdanosti svojih usluga.

Wolf Mobile nudi mogućnost izrade maski po zelji potrošača. Silikonske maske za sve vrste mobilnih telefona, izrađena od posebnog gela koji će biti savršena zaštita od svakodnevnog habanja i ispadanja.

Pored silikonskih maskica, od nedavno u našoj ponudi imamo i širi izbor maskica na kojima se može radii print. 

Tu pre svega mislimo na plastične maskcie, čvršće izrade i mnogo veće otpornosti i trajanja, kao i maskice HD Glass case. HD Glass case predstavljaju novu vrstu print maskica sa pozadinom koju čini staklena površina ispod koje se fotografija može štampati u HD formatu. Samim tim, mogućnost izrade maskica sa Vašom fotografijom na HD Glass case omogućiće Vam da imate jedinstvenu zaštitu sa dugotrajnom upotrebom.

Sve što je potrebno da uradite je da nam pošaljete fotografiju koju ste odabrali putem e-mail poruke ili preko Viber aplikacije, ili da izaberete jednu od 1000 fotografija iz našeg kataloga, ostalo je naš posao. Izrada masice traje najviše 2 radna dana.