Bluetooth zvučnici

Bluetooth zvučnici

Kao jedan od audio dodataka mobilnim telefonima u našoj ponudi možete naći i Bluetooth zvučnike.

Različiti modeli, veličine i snaga zvučnika omogućiće Vam širok izbor pri kupovini. Za svaku priliku ili upotrebu u našim poslovnicama možete naći baš ono što Vam treba. 

Bluetooth zvučnici, kao i slušalice imaju više vrsta povezivanja. Preko kabla ili Bluetooth vezom, svakako će Vam omogućiti da uživate u audio sadržaju na bilo kom mestu. Da li je to Vaš dom, izlet, putovanje ili u društvu sa Vašim prijateljima omogućiće Vam dodatno uživanje.

Pored Bluetoth veze i povezivanja kablom, pojedini modeli imaju i priključke za USB Flash memorije ili MicroSD (memorijske) kartice. Samim tim moći ćete i na taj način da reprodukujete audio sadržaj. Takođe dolaze i u varijanti sa integrisanim mikrofonom što Vam omogućava i obavljanje telefonskih razgovora preko njih, sa komandama za javljanje i prekidanje na samim zvučnicima. Neki od modela u našoj ponudi imaju i integrisane radio prijemnike mogu služiti i kao prenosni radio uređaji. 

U ponudi imamo i Bluetooth mikrofone / zvučnike. Odličan izbor pri druženju sa Vašim porodicama ili prijateljima, gde svako može testirati i svoje pevačke sposobnosti. Naravno, i Vaši mališani mogu uživati u njima što ih čini idealnim poklonom kada su u pitanju rođendani ili neki drugi posebni trenuci.

Posetite nas, pogledajte našu ponudu i izaberite model koji će Vama najbolje služiti.